Victa.

Daar ga je het maken

Werken bij Victa lijkt in alle opzichten op een garantie voor een succesvol leven. Een leven waarin het lijkt of succes je komt aanwaaien. Als je bij ons komt werken als Consultant Business Intelligence, ga je namelijk werken met onze successoftware van Qlik. Een allesomvattend, selfservice datavisualisatie en discovery platform waarmee je alle managementinformatie bij je klanten volledig dynamisch en interactief in kaart brengt. Victa is de grootste en meest ervaren speler in deze markt en heeft als missie om haar klanten volledig te ontzorgen op gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen. Victa is de organisatie waar klanten de best denkbare oplossing kunnen verwachten, middels markt leidende software oplossingen en deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier Daarmee zorg je dat je eigen sky the limit wordt. In je persoonlijke ontwikkeling. In collegialiteit. In economische voorspoed. Need we say more?

Succes!

Victa heeft economisch alles voor elkaar ECONOMISCH ALLES PERFECT VOOR ELKAAR
ECONOMISCH ALLES PERFECT VOOR ELKAAR

We realiseren ons heel goed dat je als Consultant Business Intelligence het beste van twee werelden bent. Je hebt een flinke technische bagage, maar hebt ook onmiskenbare zakelijke talenten en bedrijfskundige kennis. Dat maakt je uniek. En dat mag de wereld zien. Daarom zorgen we bij Victa dat je het economisch in alle opzichten voor elkaar krijgt.

Victa heeft jaloersmakende arbeidsvoorwaarden JALOERSMAKENDE ARBEIDSVOORWAARDEN
JALOERSMAKENDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Als je op een feestje met bekenden staat te praten of op vrijdagavond met vrienden een biertje drinkt in de kroeg, is het natuurlijk wél zaak dat je iets te vertellen hebt. Zéker als het over de arbeidsvoorwaarden van je baan gaat. Werk je bij Victa, dan heb je daadwerkelijk iets te vertellen op zulke momenten. Over je auto. Over je beloning. Over de vele mogelijkheden. Over élke vorm van tastbare waardering die een baan de moeite waard maakt.

Victa heeft regelmatig gezellige diners REGELMATIG
GEZELLIGE DINERS
REGELMATIG GEZELLIGE DINERS

Het klinkt misschien een beetje over de top, maar met de collega’s van Victa gaan we minimaal een keer per maand gezellig een vorkje prikken bij een bistro in de binnenstad van Hengelo. Als Victa-collega ben je bij deze bistro dan ook een graag geziene gast!

Victa werkt met topklanten WERKEN MET
TOPKLANTEN
WERKEN MET TOPKLANTEN

Victa is momenteel de grootste leverancier van Qlik en van BI-oplossingen in Nederland. Dat betekent dat we werken met en voor topklanten. Op onze corporate site www.victa.nl zie je enkele klanten de revue passeren. Dat houdt dus in dat jij ook met topklanten gaat werken en dat je de mogelijkheid krijgt om al je kennis, ervaring, inzichten en talenten voor een toonaangevende doelgroep aan te wenden. Verbreed je eigen netwerk met de diverse klantenkring van Victa.

Victa biedt volop ruimte om je te ontwikkelen VOLOP RUIMTE
OM JE TE ONTWIKKELEN
VOLOP RUIMTE OM JE TE ONTWIKKELEN

Je staat op dit moment ongetwijfeld al op een zeer respectabel niveau in je carrière. Je hebt bepaalde sporen verdiend. En je huidige niveau biedt je een ideaal vertrekpunt om je carrière bij Victa voort te zetten. Wil je je kennis, je skills en je inzichten verder upgraden terwijl je bij Victa werkt, dan bieden we je daarvoor álle denkbare ruimte. Niet alleen op het zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Bij Victa doe je alleen waar je goed in bent ALLEEN DOEN WAAR JE GOED IN BENT
ALLEEN DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Victa is een specialist in het BI-segment. Onze filosofie en onze aanpak hebben ervoor gezorgd dat we de grootste in Nederland zijn op dit gebied. En één van de onderdelen uit onze filosofie is: we doen alléén waar we goed in zijn. Focus. Voor alle overige disciplines waarmee we een klant goed kunnen bedienen, werken we samen met gespecialiseerde netwerkpartners. Je zult bij ons ervaren dat dié filosofie je heel ver brengt.

Victa geeft je de vrijheid ALLE VRIJHEID
DIE JE NODIG HEBT
ALLE VRIJHEID DIE JE NODIG HEBT

Je krijgt bij Victa een grote verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid om al je kennis, inzichten en ervaring toe te passen in de oplossingen die je voor onze klanten ontwikkelt en in de zelfstandigheid die dat met zich meebrengt. Maar dat betekent automatisch ook dat je veel vrijheid krijgt. Zonder vrijheid geen verantwoordelijkheid. Jij bepaalt je planning, je work/life-balance en de manier waarop je je leven daarop inricht. Daarin staan we volledig achter je.

Victa heeft internationale perspectieven INTERNATIONALE PERSPECTIEVEN
INTERNATIONALE PERSPECTIEVEN

We zeiden het al eerder: wat ons betreft is de sky the limit. Als jij wilt expanderen in de carrière, expanderen wij gewoon met je mee. En dat hoeft wat ons betreft zéker niet beperkt te blijven tot de landsgrenzen. Sterker nog: we zijn op dit moment internationaal (tot zelfs in het Caribisch gebied!) bezig met interessante startups. En we leggen je natuurlijk geen strobreed in de weg als jij er aan wilt meewerken om daarmee succes te boeken.

Victa heeft elke vrijdag een collegiale borrel ELKE VRIJDAG EEN COLLEGIALE BORREL
ELKE VRIJDAG EEN COLLEGIALE BORREL

Het einde van de week is altijd een speciaal moment. We zien dat bij Victa altijd als een gezellig samenzijn, waarin we successen vieren, de week even de revue laten passeren en terugblikken op waardevolle momenten. Dat gevoel van saamhorigheid werkt fantastisch en geeft tegelijkertijd nieuwe energie om er de maandag daarna weer helemaal voor te gaan. Heb je geen tijd, dan kun je er natuurlijk niet bij zijn. Maar weet jezelf van harte uitgenodigd tijdens deze collegiale sfeermomenten.

X
[contact-form-7 id="526" title="02 Whitepaper: PDF download"]