Home
Vacatures
Over Jou
Over Ons
Contact
Nieuws
Open het menu
sluit het menu

Wie zijn wij?

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence-oplossingen geleverd aan meer dan 700 klanten in alle branches/verticals. Ons doel is om organisaties te helpen data gestuurd te worden door gegevens te visualiseren op een manier die eenvoudig inzichten genereren. Onze belangrijkste focus ligt op Qlik®, een marktleider op gebied van visual analytics. Qlik levert intuïtieve platform gebaseerde oplossingen voor self-service analytics, guided analytics en embedded analytics.
We bedienen onze klanten vanuit 4 kantoren in Nederland, het Caribisch gebied en Duitsland. We hebben meer dan 40 werknemers en groeien in een snel tempo.
  

Visie

We geven onze klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik van gegevens. Als een partner voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s, helpen we om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere data gestuurde beslissingen te nemen
  

Missie

We voorzien bedrijven in hun informatiebehoefte met innovatieve dashboard- en managementrapportage-oplossingen en services. Het zijn de best denkbare oplossingen op het gebied van Business Intelligence, die worden gerealiseerd middels markt leidende software-oplossingen en deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier.
  

De markt

Victa richt zich op alle profit en non-profit organisaties in de EEMEA die meerwaarde willen halen uit hun eigen databronnen en op basis daarvan data gestuurde beslissingen willen maken. De primaire focus ligt echter op bedrijven binnen het ‘Premium’ segment en bereid zijn te investeren in kwalitatief hoogwaardige software en ondersteuning
  

Kernwaarden

  • Expertise We willen de beste zijn ! Alle collega’s zijn stuk voor stuk vakidioten met uitermate veel expertise op het gebied van BI in het algemeen en Qlik in het bijzonder. Zaken doen met Victa betekend uitmuntende kennis inkopen op deze gebieden.
  • Focus Om de dingen die we besluiten te gaan doen, goed te doen, moeten alle bijzaken worden geëlimineerd. Focus geeft een duidelijk beeld bij onze klanten en biedt ons de mogelijkheid als expert in de markt te worden gezien. 
  • Empathie Onderhoud een intieme band met de klant en heb kennis van de behoefte van de klant. Wij moeten de behoefte van onze klanten beter begrijpen dan elk ander bedrijf.
  • Imputatie Klanten vormen een mening over het bedrijf op basis van de signalen die het uitstraalt. Alle uitingen in de breedste zin dienen op een creatieve en professionele wijze worden gepresenteerd, op deze wijze imputeren we de gewenste kwaliteiten. Imputatie is onze ongrijpbare toegevoegde waarde die wij creëren door alles tot in de puntjes te verzorgen.

  

Onze organisatie / aansturing

Victa is een zelfsturende organisatie. In een zelfsturende organisatie hebben medewerkers de verantwoordelijkheid om de klant optimaal te bedienen. En te voldoen aan de organisatie doelstellingen. Medewerkers hebben hierin de vrijheid – en dat is ook een verantwoordelijkheid – om het werk naar eigen inzichten te verrichten. Binnen Victa hebben we een ondernemer en ondernemende medewerkers. Er is een klimaat van vrijheid en zelfontplooiing
  

Onze doelstellingen

    Doelstellingen binnen Victa zijn duidelijk bepaald, harde doelstellingen worden elk jaar bepaald

  • Sales heeft harde jaar;lijkse omzet targets en worden minimaal maandelijks getoetst/geëvalueerd.
  • Consultants hebben een kwalitatieve doelstelling (goed werk leveren) en een facturabiliteit doelstelling die wekelijks wordt getoetst.
  • Directie heeft een financiële en zachte doelstellingen voor het hele jaar en worden per kwartaal getoetst.
  •  

Personeel aan het woord
Renze Huitema
Business Intelligence Consultant & Project Manager
Sinds het behalen van zijn Master Financial Economics aan de universiteit van Nijmegen heeft Renze ruime ervaring opgedaan als Projectmanager en Business Consultant bij diverse opdrachtgevers, veelal werkend op het grensvlak tussen business en IT. Renze zijn kern competentie is dat zijn kracht ligt in het analyseren en vervolgens reduceren van complexiteit om tot een optimale inrichting en implementatie van producten en processen te komen. En dit vervolgens te borgen en te bewaken binnen de organisatie.

"We voorzien bedrijven in hun informatiebehoefte met innovatieve dashboard- en managementrapportage-oplossingen en services. Het zijn de best denkbare oplossingen op het gebied van Business Intelligence, die worden gerealiseerd middels markt leidende software-oplossingen en deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier."

Bekijk hier het compleet overzicht met vacatures
Feiten
Is er een klik ontstaan?
Net zoals jij niet zomaar iemand bent, zijn ook wij niet zómaar een bedrijf. Victa is namelijk een specialistische BI-organisatie die bol staat van de ambitie. Al vanaf de start van ons bedrijf in 2010, namen we ons voor om hoe dan ook de grootste in ons segment te willen worden. En dat is ons gelukt. We kunnen dus vol overtuiging zeggen dat de ontwikkeling van Victa verweven is met zakelijk succes. We zijn het springlevende bewijs dat expertise en ambitie tot fantastische resultaten kunnen leiden. Dat je marktleidersperspectieven kunt creëren als je bereid bent om steeds weer een stapje verder te gaan voor élke klant
Victa
medewerkers
+50
Victa
opgericht
2009
Victa
klanten
+800
Victa
dashboards
+25.500
Locaties Victa
Business Intelligence, maar dan anders.
Maar we zijn niet alleen maar gefocust op groeien. Oók, en misschien wel júist, op bloeien. Bedrijven worden zich hoe langer hoe meer bewust van de noodzaak van total control. Ervoor zorgen dat alle processen binnen de bedrijfsvoering tot in de kleinste details kunnen worden gemanaged en beïnvloed. Victa loopt daarin voorop. En daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. Mensen die met een solide technische bagage en een breed zakelijk inzicht durven te vertrouwen op de combinatie van ambitie en succes. Voor die mensen is Victa veel meer dan een aantrekkelijke werkgever. Die mensen zijn een deel van Victa zelf en die verdienen in alle opzichten een toppositie
Victa
Victa Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa
Victa Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa
Victa Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa
Victa Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Genieten bij Victa
We zien je liever vandaag dan morgen
Net zoals jij niet zomaar iemand bent, zijn ook wij niet zómaar een bedrijf. Victa is namelijk een specialistische BI-organisatie die bol staat van de ambitie. Al vanaf de start van ons bedrijf in 2010, namen we ons voor om hoe dan ook de grootste in ons segment te willen worden. En dat is ons gelukt. We kunnen dus vol overtuiging zeggen dat de ontwikkeling van Victa verweven is met zakelijk succes. We zijn het springlevende bewijs dat expertise en ambitie tot fantastische resultaten kunnen leiden. Dat je marktleidersperspectieven kunt creëren als je bereid bent om steeds weer een stapje verder te gaan voor élke klant.

Maar we zijn niet alleen maar gefocust op groeien. Oók, en misschien wel júist, op bloeien. Bedrijven worden zich hoe langer hoe meer bewust van de noodzaak van total control. Ervoor zorgen dat alle processen binnen de bedrijfsvoering tot in de kleinste details kunnen worden gemanaged en beïnvloed. Victa loopt daarin voorop. En daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. Mensen die met een solide technische bagage en een breed zakelijk inzicht durven te vertrouwen op de combinatie van ambitie en succes. Voor die mensen is Victa veel meer dan een aantrekkelijke werkgever. Die mensen zijn een deel van Victa zelf en die verdienen in alle opzichten een toppositie.

Victa. Daar ga je het maken. Is er een klik ontstaan? Heb je het gevoel gekregen dat Victa en jij wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen? Dan komen we liever vandaag dan morgen met je in contact. Maak hiervoor gebruik van de formulieren bij de individuele vacatures; je kunt dan meteen je cv uploaden alsmede je motivatie. Mocht je geen vacature vinden die direct past dan kun je ook een open sollicitatie sturen naar werken@victa.nl. Voor alle overige vragen neem persoonlijk contact op met onze recruiter Saranda Bekker en omarm het succes.

Saranda Bekker
T: +31 (0)74–2915208
E: sbe@victa.nl
Samen werken en Samen genieten
Tijd voor ontspanning
Het klinkt misschien een beetje over de top, maar met de collega’s van Victa gaan we minimaal een keer per maand gezellig een vorkje prikken bij een bistro. De bedijfsuitjes hebben de afgelopen jaren voor veel plezier gezorgd. Van een Victa Xmas Party in de stijl van Peaky Blinders tot een lang weekend genieten in hartje Berlijn. Doe je mee?
Meer dan 700 tevreden klanten!
Qlik Elite Solution Provider
Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence-oplossingen geleverd aan meer dan 700 klanten in alle branches/verticals. Ons doel is om organisaties te helpen data gestuurd te worden door gegevens te visualiseren op een manier die eenvoudig inzichten genereren.
ING nautadutilh scotch & soda zilverenkruis Cloetta
Twence
Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd terstal nijwa groep Friesland Campina
Provincie Noord Holland Ziekenhuis ZGT
Athlon
de Jong en Laan Nedap
We voorzien bedrijven in hun informatiebehoefte met innovatieve dashboard- en managementrapportage-oplossingen en services. Het zijn de best denkbare oplossingen op het gebied van Business Intelligence, die worden gerealiseerd middels markt leidende software-oplossingen en deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier.
Copyright © 2009 - Werkenbijvicta.nl | Disclaimer | Privacy | Cookiewet