Vacatures
Over Jou
Over Ons
Contact
Open het menu
sluit het menu

Over ons

Met bijna 15  jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence (BI) oplossingen geleverd aan meer dan 1000 klanten in diverse sectoren. Ons doel is om organisaties te helpen data gestuurd te worden door gegevens te visualiseren op een manier die eenvoudig inzichten genereren om zodoende betere zakelijke beslissingen te kunnen maken. We bedienen onze klanten vanuit 4 kantoren in Nederland, het Caribisch gebied en Duitsland. We hebben meer dan 50 werknemers en groeien in een snel tempo.

 

Ons doel

Ons doel is om organisaties te helpen datagedreven te worden door data te visualiseren en te beheren op een manier die gemakkelijk inzichten bevordert en belangrijke zakelijke beslissingen stimuleert.

 

Onze producten

Onze producten zijn gericht op Data Visual Analytics (Qlik® en Microsoft Power BI), Data Management (TimeXtender, Azure SynapseSnowflake) Data Storage (Azure SQL/DataLake), Data Connectivity (Pipeline Management), Data Cloud Services (Azure Infra- structuur) en Data Science (Python, Tangent).

 

Onze diensten

Onze diensten bestaan ​​uit Consultancy Services, Educational Services, Support Services (ITSM) en Development Services. We willen een one-stop-shop-ervaring bieden voor bedrijven met al hun data-uitdagingen.

We opereren vanuit 2 kantoren in Nederland (Hengelo en Amsterdam) met een geweldig team van 50+ dataprofessionals die graag onderscheidend vermogen willen creëren door uitstekende kwaliteit te leveren door middel van efficiënte projecten, effectieve training en verbluffend Design (UI/UX) ondersteund door de beste producten en innovaties die op de markt beschikbaar zijn.

Victa product portfolio
 

Onze markt

Victa richt zich op alle profit en non-profit organisaties in de EMEA die meerwaarde willen halen uit hun eigen databronnen en op basis daarvan betere data gestuurde beslissingen willen nemen. We zijn actief en ervaren in alle branches en verticals.
 

Onze kernwaarden

  • Expertise We willen de beste zijn! Alle collega’s zijn stuk voor stuk vakidioten met uitermate veel expertise op het gebied van Business Intelligence. Zaken doen met Victa betekend uitmuntende kennis inkopen op deze gebieden.
  • Focus Om de dingen die we besluiten te gaan doen, goed te doen, moeten alle bijzaken worden geëlimineerd. Focus geeft een duidelijk beeld bij onze klanten en biedt ons de mogelijkheid als expert in de markt te worden gezien.
  • Klantgerichtheid Bij Victa staat de klant centraal, onderhoud een intieme band met de klant en heb kennis van de behoefte van de klant. Wij moeten de behoefte van onze klanten beter begrijpen dan elk ander bedrijf.
  • Imputatie Klanten vormen een mening over het bedrijf op basis van de signalen die het uitstraalt. Alle uitingen in de breedste zin dienen op een creatieve en professionele wijze worden gepresenteerd, op deze wijze imputeren we de gewenste kwaliteiten. Imputatie is onze ongrijpbare toegevoegde waarde die wij creëren door alles tot in de puntjes te verzorgen.

 

Onze organisatie

Victa is een platte en zelfsturende organisatie. In een zelfsturende organisatie hebben medewerkers de verantwoordelijkheid om de klant optimaal te bedienen en te voldoen aan de organisatie doelstellingen. Medewerkers hebben hierin de vrijheid – en dat is ook een verantwoordelijkheid – om het werk naar eigen inzichten te verrichten. Binnen Victa hebben we een ondernemer en ondernemende medewerkers. Er is een klimaat van vrijheid, innovativiteit en zelfontplooiing.

Personeel aan het woord
Renze Huitema
Business Intelligence Consultant & Project Manager
Sinds het behalen van zijn Master Financial Economics aan de universiteit van Nijmegen heeft Renze ruime ervaring opgedaan als Projectmanager en Business Consultant bij diverse opdrachtgevers, veelal werkend op het grensvlak tussen business en IT. Renze zijn kern competentie is dat zijn kracht ligt in het analyseren en vervolgens reduceren van complexiteit om tot een optimale inrichting en implementatie van producten en processen te komen. En dit vervolgens te borgen en te bewaken binnen de organisatie.

"We voorzien bedrijven in hun informatiebehoefte met innovatieve dashboard- en managementrapportage-oplossingen en services. Het zijn de best denkbare oplossingen op het gebied van Business Intelligence, die worden gerealiseerd middels markt leidende software-oplossingen en deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier."

Bekijk hier het compleet overzicht met vacatures
Feiten
Is er een klik ontstaan?
Net zoals jij niet zomaar iemand bent, zijn ook wij niet zómaar een bedrijf. Victa is namelijk een specialistische BI-organisatie die bol staat van de ambitie. Al vanaf de start van ons bedrijf in 2010, namen we ons voor om hoe dan ook de grootste in ons segment te willen worden. En dat is ons gelukt. We kunnen dus vol overtuiging zeggen dat de ontwikkeling van Victa verweven is met zakelijk succes. We zijn het springlevende bewijs dat expertise en ambitie tot fantastische resultaten kunnen leiden. Dat je marktleidersperspectieven kunt creëren als je bereid bent om steeds weer een stapje verder te gaan voor élke klant
Victa
medewerkers
+50
Victa
opgericht
2010
Victa
klanten
+800
Victa
dashboards
+25.500
Locaties Victa
Business Intelligence, maar dan anders.
Maar we zijn niet alleen maar gefocust op groeien. Oók, en misschien wel júist, op bloeien. Bedrijven worden zich hoe langer hoe meer bewust van de noodzaak van total control. Ervoor zorgen dat alle processen binnen de bedrijfsvoering tot in de kleinste details kunnen worden gemanaged en beïnvloed. Victa loopt daarin voorop. En daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. Mensen die met een solide technische bagage en een breed zakelijk inzicht durven te vertrouwen op de combinatie van ambitie en succes. Voor die mensen is Victa veel meer dan een aantrekkelijke werkgever. Die mensen zijn een deel van Victa zelf en die verdienen in alle opzichten een toppositie
Victa
Victa Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa
Victa Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Genieten bij Victa
We zien je liever vandaag dan morgen
Net zoals jij niet zomaar iemand bent, zijn ook wij niet zómaar een bedrijf. Victa is namelijk een specialistische BI-organisatie die bol staat van de ambitie. Al vanaf de start van ons bedrijf in 2010, namen we ons voor om hoe dan ook de grootste in ons segment te willen worden. En dat is ons gelukt. We kunnen dus vol overtuiging zeggen dat de ontwikkeling van Victa verweven is met zakelijk succes. We zijn het springlevende bewijs dat expertise en ambitie tot fantastische resultaten kunnen leiden. Dat je marktleidersperspectieven kunt creëren als je bereid bent om steeds weer een stapje verder te gaan voor élke klant.

Maar we zijn niet alleen maar gefocust op groeien. Oók, en misschien wel júist, op bloeien. Bedrijven worden zich hoe langer hoe meer bewust van de noodzaak van total control. Ervoor zorgen dat alle processen binnen de bedrijfsvoering tot in de kleinste details kunnen worden gemanaged en beïnvloed. Victa loopt daarin voorop. En daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. Mensen die met een solide technische bagage en een breed zakelijk inzicht durven te vertrouwen op de combinatie van ambitie en succes. Voor die mensen is Victa veel meer dan een aantrekkelijke werkgever. Die mensen zijn een deel van Victa zelf en die verdienen in alle opzichten een toppositie.

Victa. Daar ga je het maken. Is er een klik ontstaan? Heb je het gevoel gekregen dat Victa en jij wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen? Dan komen we liever vandaag dan morgen met je in contact. Maak hiervoor gebruik van de formulieren bij de individuele vacatures; je kunt dan meteen je cv uploaden alsmede je motivatie. Mocht je geen vacature vinden die direct past dan kun je ook een open sollicitatie sturen naar werken@victa.nl. Voor alle overige vragen neem persoonlijk contact op met onze recruiter Saranda Bekker en omarm het succes.

Saranda Bekker
T: +31 (0)74–2915208
E: werken@victa.nl
Samen werken en Samen genieten
Tijd voor ontspanning
Het klinkt misschien een beetje over de top, maar met de collega’s van Victa gaan we minimaal een keer per maand gezellig een vorkje prikken bij een bistro. De bedijfsuitjes hebben de afgelopen jaren voor veel plezier gezorgd. Van een Victa Xmas Party in de stijl van Peaky Blinders tot een lang weekend genieten in hartje Berlijn. Doe je mee?
Meer dan 800 tevreden klanten!
Victa Business Intelligence
Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence (BI) oplossingen geleverd aan meer dan 800 klanten in alle branches/verticals. Ons doel is om organisaties te helpen data gestuurd te worden door gegevens te visualiseren op een manier die eenvoudig inzichten genereren.

We voorzien bedrijven in hun informatiebehoefte met innovatieve dashboard- en managementrapportage-oplossingen en services. Het zijn de best denkbare oplossingen op het gebied van Business Intelligence, die worden gerealiseerd middels markt leidende software-oplossingen en deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier. We bedienen onze klanten vanuit 4 kantoren in Nederland, het Caribisch gebied en Duitsland. We hebben meer dan 50 werknemers en groeien in een snel tempo.
Referenties Victa
Copyright © 2010 - Werkenbijvicta.nl | Disclaimer | Privacy | Cookiewet