Vacatures
Over Jou
Over Ons
Contact
Open het menu
sluit het menu

Over Ons

 
Victa staat voor een pionier in business intelligence, met meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van innovatieve BI-oplossingen aan ruim 1000 bedrijven. Onze expertise ligt in het data-gedreven maken van organisaties, waarbij we gegevens transformeren in heldere inzichten die cruciale zakelijke beslissingen ondersteunen.
 

Onze Producten & Diensten

Wij bieden producten aan die gespecialiseerd zijn in Data Visual Analytics zoals Qlik® en Microsoft Power BI, geavanceerd Data Management, en Cloud Services. Onze diensten omvatten consultancy, educatie, IT-ondersteuning en ontwikkeling, met het doel om een totaaloplossing te bieden voor alle data-uitdagingen van een bedrijf.
 

Certificeringen & Normen

Victa is trots op de ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen, bewijzend dat onze informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement van topniveau zijn, steeds gericht op continue verbetering.
 

Klanttevredenheid & Referenties

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om iedere klantrelatie om te zetten in een succesverhaal dat onze langdurige waardegroei onderstreept.
 

Werken bij Victa

Victa is een organisatie waar vrijheid, innovatie en zelfontplooiing centraal staan. Ons doel is gelukkige medewerkers, die zich gewaardeerd en gesteund voelen in een cultuur waarin vertrouwen en het leren van fouten essentieel zijn voor groei en verbetering.
 

Onze Missie en Visie

We zijn toegewijd aan het versterken van bedrijven wereldwijd met op maat gemaakte BI-oplossingen. Bij ons staat het begrijpen en anticiperen op de data behoeften van onze klanten centraal, om zo bij te dragen aan hun succes en onze gestage groei.
 

Kom meer te weten

Ontdek hoe we uw organisatie vooruit kunnen helpen. Bezoek onze vacaturepagina voor mogelijkheden om deel uit te maken van ons dynamische team

Genieten bij Victa
We zien je liever vandaag dan morgen
Net zoals jij niet zomaar iemand bent, zijn ook wij niet zómaar een bedrijf. Victa is namelijk een specialistische BI-organisatie die bol staat van de ambitie. Al vanaf de start van ons bedrijf in 2010, namen we ons voor om hoe dan ook de grootste in ons segment te willen worden. En dat is ons gelukt. We kunnen dus vol overtuiging zeggen dat de ontwikkeling van Victa verweven is met zakelijk succes. We zijn het springlevende bewijs dat expertise en ambitie tot fantastische resultaten kunnen leiden. Dat je marktleidersperspectieven kunt creëren als je bereid bent om steeds weer een stapje verder te gaan voor élke klant.

Maar we zijn niet alleen maar gefocust op groeien. Oók, en misschien wel júist, op bloeien. Bedrijven worden zich hoe langer hoe meer bewust van de noodzaak van total control. Ervoor zorgen dat alle processen binnen de bedrijfsvoering tot in de kleinste details kunnen worden gemanaged en beïnvloed. Victa loopt daarin voorop. En daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. Mensen die met een solide technische bagage en een breed zakelijk inzicht durven te vertrouwen op de combinatie van ambitie en succes. Voor die mensen is Victa veel meer dan een aantrekkelijke werkgever. Die mensen zijn een deel van Victa zelf en die verdienen in alle opzichten een toppositie.

Victa. Daar ga je het maken. Is er een klik ontstaan? Heb je het gevoel gekregen dat Victa en jij wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen? Dan komen we liever vandaag dan morgen met je in contact. Maak hiervoor gebruik van de formulieren bij de individuele vacatures; je kunt dan meteen je cv uploaden alsmede je motivatie. Mocht je geen vacature vinden die direct past dan kun je ook een open sollicitatie sturen naar werken@victa.nl. Voor alle overige vragen neem persoonlijk contact op met onze recruiter Saranda Bekker en omarm het succes.

Saranda Bekker
208 T: +31 (0)85 -044 1400
E: werken@victa.nl
Copyright © 2010 - Werkenbijvicta.nl | Disclaimer | Privacy | Cookiewet