Jij zoekt ons. En wij zoeken jou.

We weten dat je niet zomaar iemand bent; je wordt een bijzondere collega. Zoals wij het zien, ben jij namelijk het beste van twee werelden. Aan de ene kant beschik je over een flinke bagage op het gebied van techniek, waarschijnlijk opgedaan in een hbo-opleiding. Aan de andere kant jeuken je handen om al die technische kennis juist zakelijk uit te dragen en te combineren met inzichten in bedrijfsprocessen.

Daarmee ben jij degene die wij zoeken en voor wie we een warm welkom in petto hebben. Aan de andere kant ben jij waarschijnlijk ook, niet geheel toevallig, op zoek naar ons. Juist omdat wij dat bedrijf zijn dat bijzondere mensen zoals jij zoekt, en in een nogal specialistisch terrein opereren; het terrein waarin jijzelf heel erg thuis voelt en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt.

Op zich hoef je van ons trouwens ook niet eens een doorgewinterde, gepokt en gemazelde senior te zijn. Mocht je over enige ervaring beschikken op het gebied van BI dan is dat zeer welkom en kun je zonder meer een vliegende start maken, maar met de juiste skills en instelling kunnen we elkaar ook zéker vinden.

Op het tabblad vacatures hebben we alle vacatures uitgebreid in kaart gebracht.