Vacatures
Over Jou
Over Ons
Contact
Open het menu
sluit het menu

Over Jou

 
Hey!

Dus, je bent op zoek naar een plek waar je je thuis kunt voelen en waar je kunt groeien, toch? Nou, dan denk ik dat je wel goed bij ons past. We zijn niet zozeer op zoek naar iemand die ‘bijzonder’ is, maar eerder naar iemand die gewoon goed is in wat ze doen en dat ook nog eens met heel veel plezier doen.
 
Je hebt waarschijnlijk een stevige technische achtergrond, misschien wel opgedaan tijdens je hbo-opleiding. Maar tegelijkertijd heb je ook dat zakelijke instinct, de drang om technische kennis te gebruiken om echt iets te betekenen voor een bedrijf. En dat is precies waarom we denken dat jij bij ons zou passen. We hebben iemand nodig die die brug kan slaan tussen techniek en bedrijfsvoering.
 
Je bent hier waarschijnlijk niet per toeval beland. Je zoekt een bedrijf dat jou begrijpt, dat net zo enthousiast is over het vakgebied als jijzelf. Nou, guess what? Dat zijn wij. We zijn geen gigantisch bedrijf, maar juist dat maakt ons zo’n goede match voor mensen zoals jij. Hier krijg je de kans om jezelf te zijn en je vaardigheden te laten zien, zonder te verdwijnen in de massa.
 
En het mooie is, je hoeft echt geen doorgewinterde expert te zijn. Natuurlijk, ervaring is altijd welkom, vooral als het gaat om BI. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je de juiste instelling hebt. Als je gemotiveerd bent en bereid bent om te leren, dan kunnen we samen echt iets moois neerzetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje op ons vacatureoverzicht. Daar vind je alle details over de rollen die we hebben en hoe jij daar misschien wel in past.

Genieten bij Victa
We zien je liever vandaag dan morgen
Net zoals jij niet zomaar iemand bent, zijn ook wij niet zómaar een bedrijf. Victa is namelijk een specialistische BI-organisatie die bol staat van de ambitie. Al vanaf de start van ons bedrijf in 2010, namen we ons voor om hoe dan ook de grootste in ons segment te willen worden. En dat is ons gelukt. We kunnen dus vol overtuiging zeggen dat de ontwikkeling van Victa verweven is met zakelijk succes. We zijn het springlevende bewijs dat expertise en ambitie tot fantastische resultaten kunnen leiden. Dat je marktleidersperspectieven kunt creëren als je bereid bent om steeds weer een stapje verder te gaan voor élke klant.

Maar we zijn niet alleen maar gefocust op groeien. Oók, en misschien wel júist, op bloeien. Bedrijven worden zich hoe langer hoe meer bewust van de noodzaak van total control. Ervoor zorgen dat alle processen binnen de bedrijfsvoering tot in de kleinste details kunnen worden gemanaged en beïnvloed. Victa loopt daarin voorop. En daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. Mensen die met een solide technische bagage en een breed zakelijk inzicht durven te vertrouwen op de combinatie van ambitie en succes. Voor die mensen is Victa veel meer dan een aantrekkelijke werkgever. Die mensen zijn een deel van Victa zelf en die verdienen in alle opzichten een toppositie.

Victa. Daar ga je het maken. Is er een klik ontstaan? Heb je het gevoel gekregen dat Victa en jij wel eens heel goed bij elkaar zouden kunnen passen? Dan komen we liever vandaag dan morgen met je in contact. Maak hiervoor gebruik van de formulieren bij de individuele vacatures; je kunt dan meteen je cv uploaden alsmede je motivatie. Mocht je geen vacature vinden die direct past dan kun je ook een open sollicitatie sturen naar werken@victa.nl. Voor alle overige vragen neem persoonlijk contact op met onze recruiter Saranda Bekker en omarm het succes.

Saranda Bekker
208 T: +31 (0)85 -044 1400
E: werken@victa.nl
Copyright © 2010 - Werkenbijvicta.nl | Disclaimer | Privacy | Cookiewet